Obvestilo ravnateljice

26 Mar 2021

Spoštovani.

Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer in povečanega inšpekcijskega nadzora, vas prosim da se dosledno držite priporočil in navodil o higienskih ukrepih:

  • Obvezna nošnja mask za odrasle in razkuževanje ob vstopu v vrtec – tudi če ste covid-19 preboleli ali ste bili že cepljeni (navodilo medicine dela).
  • Otrok mora biti v vrtcu do 8.00, da se potem razkužijo kljuke, klopce… in se delovni proces (zajtrk) nadaljuje nemoteno. Čez garderobe je večinoma tudi prehod otrok v umivalnice. V garderobi se ne zadržujte dlje, kot je potrebno.
  • Ob prihodu v vrtec bodite pozorni, na število odraslih v garderobi. Če je gneča, počakajte zunaj. V ta namen bomo tudi sami spremljali število oseb v garderobah.
  • Redno me obveščajte na mail o morebitni okuženosti vas, staršev ali otroka, da reagiramo, če je potrebno romana.epih@vrtec-medvode.si .

V vrtcu in doma ohranjajmo stalne »mehurčke«, da izboljšamo epidemiološko sliko.

Zahvaljujem se vam za spoštovanje pravil in navodil, ki so v tem trenutku zares pomembna in seveda jih upoštevajte tudi v naprej. Nujno je ohraniti vrtec, delujoč v polnem obsegu.

Vsa srečanja in druženja še vedno potekajo virtualno. Pogovorne urice do nadaljnjega potekajo na daljavo. Za termin se dogovorite v oddelku s strokovnima delavcema.

Lepo pozdravljeni.

Romana Epih, univ.dipl.soc.ped.
Ravnateljica
Telefon: 01 361 90 92
Gsm: 041 832 812

 

Prilagoditve