Šola za starše

5 Mar 2021

Spoštovani starši!

Vabimo vas na predavanje z naslovom  »Radosti in pasti nove tehnologije«, ki bo izvedeno v sredo, 10. 3. 2021, ob 18. uri preko zoom aplikacije. 

Predavanje bo vodil dipl. teol. in terapevt MIHA KRAMLI, priznani strokovnjak, ki ima bogate izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela v Centru za bolezni odvisnosti v ZD Nova Gorica.
V Centru za bolezni odvisnosti v Novi Gorici se soočajo s hitrim razmahom zasvojenosti s sodobnimi tehnologijami. Po Kramlijevi oceni več kot polovica otrok preživi v prostem času v virtualnem svetu, kar lahko bistveno vpliva na njihov način življenja. Gre za civilizacijski problem. Ko v svojem življenju otroci, mladostniki, odrasli začutijo določene primanjkljaje, poiščejo v virtualnem svetu ravno to, kar jim manjka, poiščejo vlogo v internetnih vsebinah in jo igrajo. Veliko ljudi je danes prepričanih, da je virtualno bolj realno kot realnost.

Svojo udeležbo sporočite na naslov: natasa.kruh@vrtec-medvode.si. Najkasneje v sredo, 10.3.2021 dopoldne boste na svoj elektronski naslov prejeli zoom povezavo do predavanja.

Lepo pozdravljeni,

Nataša Kruh
Svetovalna delavka

Prilagoditve