Spoštovani starši,

30 Avg 2023

Toplo vas pozdravljam ob začetku novega šolskega leta v našem vrtcu. Veselje in navdušenje, ki ga prinaša ta trenutek, sega daleč onkraj naših igralnic. Zavedamo se, da je za vas vsak začetek novega obdobja pomemben korak v življenju vašega otroka.

Zaupali ste nam skrb za vaše najdragocenejše bogastvo – vaše otroke. To je odgovornost, ki jo jemljemo izjemno resno. Naš cilj je zagotoviti okolje, kjer se bodo vaši otroci počutili varne, sprejete in spodbujene k raziskovanju sveta okoli sebe. Skupaj s strokovnim osebjem si bomo prizadevali, da se bo vsak otrok razvijal na svoj način, obogatil svoje znanje in razvijal pomembne socialne veščine.

Vaša vloga kot staršev je ključna pri tem procesu. Z vašo podporo, sodelovanjem in aktivno vlogo bomo lahko ustvarili še boljše vzgojno okolje. Povabim vas, da ohranjate odprt dialog z nami, saj si želimo slišati vaše mnenje, ideje in skrbi. Skupaj bomo gradili most med domom in vrtcem ter zagotovili celostno podporo otrokom na njihovi izobraževalni poti.

Ob tej priložnosti se vam iskreno zahvaljujem za zaupanje, ki ga izkazujete naši ekipi. Skupaj bomo ustvarili pozitivno in spodbudno okolje, v katerem bodo vaši otroci rasli in se učili ter se obenem tudi zabavali.

Hvala vam in dobrodošli v novem šolskem letu!

S spoštovanjem,

Romana Epih, univ.dipl.soc.ped
Ravnateljica
Telefon: 01 361 90 92
GSM: 041 832 812

 

Prilagoditve